maanantai 26. elokuuta 2013

Linna Golfin mestaruuskilpailu 24.-25.8.2013

Viikonloppuna käytiin Linna Golfin mestaruuskilpailut, mestiksien tunnelma on omanlaisensa, jotenkin vain niin hieno. Keli suosi koko viikonlopun ja kenttämestari oli kuulemma laittanut tarpeeksi haastetta reikien sijoittelun suhteen griineillä.


Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä oli pidetty kovaa tahtia vaikeista lipunpaikoista huolimatta. Jarkko Soikkeli pelasi yhden alle, perässään Marko Kivimäki ja Matti Moisio. Naisten puolella Anja Luomi oli jo ratkaisevan tuntuisesti karussa muilta.


Toisena päivänä kärjessä mentiin jälleen todella kovaa noille lipunpaikoille. Soikkeli oli pelannut etuysin 3 alle parin. Takaysillä tahti hiukan hiipui, ja vastustajat pääsivät lähemmäksi, mutteivät iholle saakka. Voittoon siis Jarkko Soikkeli, yhteistulos +1.

Toiseksi kiri lopulta toisen päivän parhaan tuloksen, 73 lyöntiä, pelannut Matti Moisio, yhteistulos +6. Hienoa Matti ja lämpimästi muutenkin tervetuloa Linna Golfin joukkoihin! Kolmannen sijan vei puolustava mestaritohtori Kivimäki.

Naisten sarjassa voiton vei ehkä odotetusti Anja Luomi, toiseksi golfasi Marita Hägg, ja pronssin korjasi Tatja Kivimäki.

Mukava viikonloppu oli jälleen klubimme väen mittelössä, ja onneksi tulostaso kärjessä alkaa jo olemaan hyvällä tasolla. Parina viime vuonna on toisella kierroksella nähty punakynää, vaikkei kokonaistulos vielä kertaakaan ole miinuksella ollutkaan.

Väkeä oli paikalle saatu edellisiä vuosia enemmän, ja kelikin suosi. Siispä klubin terassilla nähtiin iloista väkeä kilpailun jälkeen, ja voittajille hurrattiin, kuten kuvaan kuuluu.

Uusi mestarimme Soikkeli on myös mm FGT:n vuoden pelaaja vm 2003

-Andy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti