torstai 24. huhtikuuta 2014

Linna Golfin kauden avaus 3.5.2014

Kuten kaikki ovat jäsentiedotteesta varmastikin jo lukeneet, Linna Golfin kausi avataan lauantaina 3.5. Kokoonnumme klubitalolle klo 9:30 pienimuotoisiin talkoisiin, ja klo 12:00 on vuorossa kauden avauslyönti. Tämän jälkeen jäsenet pääsevät vapaassa tahdissa kentälle pelaamaan. Luvassa on myös kilpailu, pelimuoto selviää paikan päällä.

Jo tätä ennen tiistaina 29.4. klo 16 pidetään Ry:n kokous, johon toivomme myös mahdollisimman monen pääsevän paikalle.

9. väylä odottaa jo kutsuvana

Kenttä on talvehtinut erinomaisen hyvin, griinien pystyleikkuu on suoritettu ja tänään aloitettiin niiden hiekoitusta kuten ao kuvasta näkyy. Hiekoituksen jälkeen griinejä päästään leikkaamaan, ja tänäkin vuonna meille on luvassa heti avauspäivästä lähtien totutun huippukuntoinen peliareena kaikkinensa.

Harjoitusputtiviheriö hiekoituksessa

Kaudesta 2013 löytyi eräästä blogista muutama kirjoitus, koostin ne tämän blogin alustukseksi tapahtumapäivien mukaisesti järjestettynä. Näitä katsellessa on mukava muistella vielä hetki viime vuoden tapahtumia, ja tehdä sotasuunnitelma kuinka hallitsevat mestarit suistetaan valtaistuimiltaan tänä kesänä.

Ainakin kirjoittaja itse odottaa golfkesää 2014 pikkupoikamaisella innolla. Mukava nähdä kaikki muutkin klubimme jäsenet jälleen kentällä ensi viikosta lähtien. Nähtäväksi jää myöskin miten kunkin svingi ja eritoten pelihuumori on talvehtinut. Vai onko golfkauteen varustauduttu kenties muodin mukaisilla uusilla varusteilla ja tiukoilla mentaaliharjoituksilla.?

Pikkulinnut ovat laulaneet, että ainakin muutama jäsenemme on lähestulkoon kuluttanut Peltomäki Golfin harjoitushallin maton puhki talven aikana. Oli miten oli, haluan toivottaa kaikille tasapuolisesti erinomaisen riemukasta kesää 2014 rakkaan lajimme parissa.!

-Andy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti