torstai 22. toukokuuta 2014

Pelaatko sinäkin "toivotaan, toivotaan -golfia"?


”Ainoa konkreettinen asia, millä klubipelaaja pyrkii parantamaan peliään, on toivoa entistä vimmatummin, että seuraava lyönti olisi parempi.” Näillä viisailla sanoilla Linna Golfin jäsenten valmentaja Toni Karjalainen avasi keskiviikkona kauden ensimmäiset jäsentreenit. ”Peli ei toivomalla parane, vaikka kuinka päättäväisin askelin kävelisit täyden pallokorin kanssa rangelle aloittaaksesi ns. harjoittelun?

Jokaisessa harjoitteessa tulee olla päämäärä

Ote selittää suurimman osan virheistämme

”Jos yhden toiveen voisi toteuttaa kaikille golfareille, niin se olisi oikea ote! Ote ja asento antavat yhdessä raamit tehokkaalle tavalle liikuttaa mailaa. Mailan lavan asento ja sen kulkusuunta suhteessa kohteeseen on onnistuneen lyönnin perusta”, Toni huomauttaa. Otehan on se, jolla maila sidotaan osaksi kehoa. ”Paradoksaalista kyllä, jos ote tuntuu mukavalta, niin hälytyskellojen pitäisi soida!” Tämä on yksi merkittävä syy, miksi klubipelaajan ote kauden kuluessa valuu usein takaisin omalle mukavuusalueelleen tuoden takaisin pelaajan vanhat virheet. Oheisen linkin avulla pääset Tonin opastamana oikean otteen maailmaan.


Tule treeneihin keskiviikkoisin iltakuudelta!

Jäsentreenit jatkuvat keskiviikkoisin kello 18.00 – 19.30. Ensi kerralla 28.5. jatkamme golflyönnin perusteilla. ”Olemme juuri niin hyviä kuin miltä huonoimmat lyönnit näyttävät”, Toni kiteyttää.  Teemana tällä kaudella on golfin pelaaminen, saamme harjoitteita, jotka opettavat pelaamaan. Mitä asioita pelin aikana kentällä tulee huomioida, jotta saamme huonoimmat lyöntimme kitkettyä ja teemme maksimaalisen hyvää tulosta!

Tule Tonin treeneihin – golfista tulee helpompaa, hauskempaa ja tehokkaampaa!

Teksti ja kuvat: Anja ja Kjell

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti