tiistai 29. heinäkuuta 2014

Get Member Scramble 27.7. tulokset

Sunnuntaina kisattiin tämän kesän kelien mukaisesti jälleen helteisissä olosuhteissa. Tällä kertaa vuorossa oli Get Member Scramble, joka pelattiin 2hlö joukkuein.

Mukaan kisaan lähti 11 joukkuetta, ja heti alussa näytti siltä, että jonkun verran miinukselle pitäisi pelata, jos aikoo taistella kisan voitosta. Listan kärjessä keikkui pitkään päivän 1. ryhmässä lähteneet pari Marko Kivimäki ja Antti Luukkanen. Takaa kuitenkin tultiin koko ajan yhtä lujaa, lähinnä parien Samuli Wrangell - Heikki-Juhani Miettinen sekä Vesa Lehikoinen - Eeva-Liisa Hangasvaara toimesta.

Lopussa taisi kaikilla näillä joukkueilla olla mahdollisuudet voittoon saakka, koska lopulta kaikkien kolmen joukkueen nettotuloksen eroktukseksi muodostui vain 1 lyönti. Kärjessä olivat parit Luukkanen-Kivimäki ja Wrangell-Miettinen, ja kun sekä etu- että takaysien nettotuloksetkin olivat samat, päätettiin voitto jakaa näiden joukkueiden kesken.

Tässä vielä päivän tulokset:
 

Heti tulevana viikonloppuna 2.-3.8. kisataan Linna Golfin lyöntipelimestaruuskilpailut, lähdöt la klo 9:00 ja su klo 10:00 alkaen. Miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta, pelimuoto tasoitukseton lyöntipeli. Tervetuloa mukaan, puolustavat mestarit ovat Jarkko Soikkeli ja Anja Luomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti