keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Yllätyksellinen Shoot Out


Linnan viides Shoot Out oli alusta loppuun yllätyksellinen ja ennalta arvaamaton!

Kymmenestä ykköstiiltä lähtevästä kisaajasta tämän kisan tuleva finaalikaksikko oli jo tippua koko kisasta.  Vaikka Alpo Itäluoma  draivasi ainoana väyläosuman, hän joutui lopulta jäämään laulukuoroon tuloksella kahdeksan. Kakkosväylällä nähtiin huikeita tuloksia, kahdeksan teki bogeyn tai parin, Maarit Hynösen harmittava tupla vei hänet katsomoon. Seuraavalla par-3:lla Anja Luomi hävisi chippikisan. Usealla pelaajalla harhautui 4-väylän avaus ja tuplantekijät Petri Lindegren ja Jyrki Tulppala pääsivät bunkkerikisan kaksintaisteluun. Jyrki veti lipulle!

Päivän soturit yhteiskuvassa

Neljä kisaajaa oli jo tippunut, jäljellä Antti Luukkanen, Vesa Valkamo, Kjell Paul, Pekka Laihotie, Jussi Miettinen ja Jyrki Tulppala. Jussin kohtaloksi päätyi vitosväylällä oikealle metsään harhautunut avauslyönti. Paikka lienee meille jokaiselle tuttu. Pallo katosi. Kutosväylällä Andyllä oli erinäisiä haasteita. Seuraavalla par-3:lla jokainen jäljellä olleesta veti kylmäveriseti avauksensa birdiepaikoille mutta tasatuloksilla Vesa, Pekka ja Jyrki joutuivat lobbykisaan. Vesan pallo vierähti pitkäksi.

Toiseksi viimeisellä reiällä Jyrki ja Kjell vetivät väyläbunkkeriin ja kun Jyrki joutui lyömään myös greenibunkkeristä, hänen kisansa päätyi tähän kunnialliseen kolmanteen sijaan.

Tiukka tuijotus 9.tiillä

Finaalissa vastakkain taistelivat Kjell ja Pekka. Kjell veti oikealle puun taakse, kolmas lampeen ja niin Pekan bogey-tulos oikeutti hänet kiistatta pokkaamaan mestaruuden! Onnea Pekka!

Tyylikäs voittolyönti griinin kanttiin

Kaikki aiemmat Shoot Outit pelanneena voin todeta, että tässä kisassa jatkoon pääsy oli poikkeavan hankalaan. Bogeyllakaan ei aina välttämättä edennyt ilman pudotuskisaa.

Teksti: Anja Luomi ja Kjell Paul
Kuvat: Antti Luukkanen (editointi: Kjell Paul)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti