perjantai 10. heinäkuuta 2015

Klubiottelu Annilassa

Tiistaina startattiin 7:00 Mikkeliä ja Annilan Golfkeskusta kohden 10hlö joukkueen voimin. Jo aamulla satoi Hämeenlinnassakin rankasti, ja samaa oli luvassa koko päivän ennusteen mukaan myös Mikkelissä. Poika oli haalittu haltuun jälleen viime vuonna kotikentällä, ja 5 vuotta näissä otteluissa kestänyttä kotitaikaa lähdettiin murtamaan positiivisin mielin kelistä huolimatta.

Voitot olivat 5-4 Golf Porrassalmen suuntaan, joten myös tämä tilasto kaipasi hieman korjausta tänä klubiottelun 10. juhlavuotena. Alkuun pidettiin perinteiden mukaan peliparien esettelu kahvittelun lomassa, tässä yhteydessä alkaa luonnollisesti myös vastustajan psyykkaaminen katseiden kohdatessa ensi kertaa ennen ottelua.

Kostea taistelu on alkanut

Linna Golf oli koonnut otteluun iskukykyisen ryhmän, ja yksi pelaaja oli jopa kaapattu vastustajan leiristä "kovalla rahalla". Ja varsinkin kun Annilassa oli myös kapteeni vaihtunut pitkäaikaisesti mandaattia hoitaneen Harri Marjalan siirtyessä sivuun, niin Linna lähti hiukan kokeneempana ehkä hienoisena ennakkosuosikkina liikkeelle.

Tämä kuvaa hyvin näiden otteluiden henkeä

Pelit alkoivat tasaisissa merkeissä, muiden kuin oman ryhmän tulokset kun kuulee vasta tuloksien julkistuksessa, niin kaikki voivat keskittyä vain omaan peliin. Joissain otteluissa pelattiin säästä huolimatta erinomaista golfia, mm Mr Kivimäen ollessa 10 reiän jälkeen 3 alle parin. Toisissa ryhmissä puolestaan Annilan väki oli johdossa, joten puolivälissä kaikki oli edelleen auki.

Naisten ryhmän tauolla

Jos ihmettelette, miksi kuvat on vain naisten ryhmästä, niin siitä on kiittäminen Anne Kuljua, muuten meillä ei pelikuvia taitaisi olla mistään ryhmästä. Eikä nyt kukaan jaksaisi katsella äijiä sateessa muutenkaan. Yo kuvat siis by Anne Kulju.

Tilanne alkoi kehkeytymään takaysin loppupuolella hiukan Linnan suuntaan, mutta reikäpeleissä mikään ei ole ratkennut ennen kättelyä, sen on varmasti kokenut jokainen ko pelimuotoa pelannut. Lopulta Linnalaisten ote ei kuitenkaan herpaantunut, vaan birdieputteja painettiin kuppiin loppuun saakka, Annilan porukan hyvästä taistelusta ja psyykkauksesta huolimatta.

Tänä vuonna monikaan ottelu ei viimeiselle griinille lopulta päässyt, peliparien toki pelatessa kentän loppuun saakka, paljastamatta tulosta muille kuin kapteeneilleen Antti Luukkaselle ja Jukka Röydille.

Linna vei ottelun luvuin 5,5 - 2,5, voitot nyt tasan 5 - 5.

Suuri kiitos Annilan väelle järjestelyistä ja mukavasta ottelupäivästä! Sadekin taukosi viimeisille rei'ille, joten otteluiden ratkaisuhetket saatiin pelata lopulta mukavassa kelissä. Tervetuloa jälleen Hämeenlinnaan ensi vuonna, uskon että saamme taistella kotikentällä lähes raivoisasti, jos The Poika halutaan pitää Hämeessä myös ensi vuonna.

Joukkueiden yhteispotretti Kyyhkylässä

Team Blackin urhoja & The Kannu

Loppuun nostetaan vielä muutama hieno suoritus esiin: Sari Kääriäinen, eagle väylällä 12. Anne Kulju, yhteensä peräti 5 birdietä ottelun aikana. Marko Kivimäki: pelasi kentän even par, kolmen birkun & bogin siivittämänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti