maanantai 3. elokuuta 2015

10v-juhlakauden mestiksien tulokset

1. päivänä oli pelattu herkulliset asetelmat mestaruustaistoon, mahdollisuudet oli vielä useammallakin pelaajalla 2. päivään lähdettäessä. Petri Lindegren ja Marko Kivimäki olivat tehneet kylläkin pientä kaulaa seuraaviin pelaajiin.

Naisien puolella Anne Kulju oli lauantain loistopelillään tehnyt pienen eron muihin pelaajiin, mutta kuten aina, golfissa ja varsinkaan lyöntipeliformaatissa ei mikään ole varmaa ennenkuin viimeinenkin putti on uponnut.

Toinen päivä käynnistyi tasaisissa merkeissä, miesten kärkikaksikko teki heti alussa selväksi, ettei ns normipelillä heitä tulisi kukaan tavoittamaan, kun sekä Marko että Petri pelasi parin pinnassa etuysin. Näytti vahvasti siltä, että kulta ja hopea ratkottaisiin näiden herrojen kesken, kärkitilan vaihtuessa tasaiseen tahtiin myös takaysin alussa. Pronssimitalista käytiin myös tiukkaa vääntöä, kun kolmikko Petri Keskitalo, Risto Sormunen ja Antti Luukkanen olivat 1-2 lyönnin sisällä toisistaan etuysin jälkeen.

Naisten taidonnäyte 13.väylältä, ryhmän tulos -2

Naisissa etuysi oli myös tasainen, varsinkin Anja Luomen tavoittaessa Annea hivenen. Annen mestaruus ei kuitenkaan lopulta ollut varsinaisesti uhattuna missään vaiheessa, samoin Anjan kakkostila näytti hyvin selvältä toisen päivän hyvän aloituksen ansiosta. Tämän sijan Anja piti loppuun saakka. Pronssista taisteltiin viimeisiin putteihin asti Maria Keskitalon ja Marita Häggin välillä, Maritan viedessä tämän kamppailun nimiinsä lopulta 2 lyönnin marginaalilla.

Miehissä sekä mestaruus- että pronssikamppailut olivat todella tiukat, Markon spurtatessa vanhana pikajuoksijana viimeisen kolmen reiän aikana 2 lyönnin takamatkalta lopulta Petrin ohi voittoon saakka. Markon toisen päivän score oli hienosti 71 eli yksi alle parin, 3 birdien ja 2 bogin saattelemana. Myös Petri pelasi hienosti koko viikonlopun, ja tulee varmasti sisuuntuneena ensi vuonna kirkastamaan kakkostilaansa.

Pronssikamppailussa jouduttiin lopulta vertaamaan toisen päivän tuloksia, koska Keskitalo ja Luukkanen olivat tasatuloksessa kahden päivän pelien jälkeen. Pronssi ripustettiin Antin kaulaan lyönnin paremman 2.pv tuloksen ansiosta.

Mitalikolmikot:
Naiset: 1. Anne Kulju, 2. Anja Luomi ja 3. Marita Hägg
Miehet: 1. Marko Kivimäki, 2. Petri Lindegren ja 3. Antti Luukkanen

2015 mestarit, Marko Kivimäki ja Anne Kulju

Pelit saatiin vietyä läpi erittäin hyvässä hengessä, tuulisissa mutta sateettomissa oloissa, sunnuntaina auringonkin paistaessa lähes koko päivän. Onnittelut voittajille & mitalisteille, ja kiitokset kaikille pelaajille hienosta lyöntipelimestaruusviikonlopusta! Palkinnot jaetaan totuttuun tapaan kauden päättäreissä 3.10. rantasaunalla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti