maanantai 7. joulukuuta 2015

Lighthouse Golf Resort 17.-24.10.2015

Osa Linnalaisista lähti päättämään golfkautta 2015 Bulgariaan, johon teimme jäsenmatkan yhteistyössä Future Golfin ja Golf Studion kanssa. Alkujaan lähtijöiden määrä piti olla max 16hlö, mutta suuren kysynnän jälkeen saimme varattua 4 paikkaa lisää, ja mukaan lähti 20 innokasta golfaria ympäri Etelä-Suomea. Kukaan ei ollut käynyt aiemmin Lighthouse Resortissa, joten odotimme suurella mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

Juho ja Tuukka Lighthouse Golfin 16.griinillä

Paikka on todellakin bongaamisen arvoinen, huokeista hinnoista huolimatta laatu on ensiluokkaista sekä golfkentillä, että 5* hotellissa. Tarjolla on 3 hienoa ja erilaista 18r golfkenttää:
- Lighthouse Golf, Ian Woosnam, erittäin pelattava, hyväkuntoinen puistokenttä
- BlackSeaRama, Gary Player, Golf Inc: Best New Course in the World 2009, huikean kaunis links-kenttä
- Tracian Cliffs, Gary Player, Volvo World Matchplay Championship 2013, kalliokielekkeiden reunalla Mustanmeren rantaviivaa mukaileva kenttä, joka on vaikeudestaan huolimatta mahtava kokemus

Jorma ja Marita Tracian Cliff:llä

Tähän kun laitetaan päälle hyvätasoinen hotelli (spa, kuntosalit, jne), suoraan hotellin edessä olevat harjoitusalueet ja vielä runsaat buffet-pöydät aamuin illoin, niin ei jäänyt kauheasti valittamisen aihetta. Golfjohtajana Lighthousessa on arvostettu ammattimies Reima Kaija, joten golfklinikat yms järjestyvät kohteessa helposti kotimaisellakin kielellä. 

BlackSeaRaman 18 griini

Matkanjohtaja Antti Luukkanen teki kohteen omistajille ja pyörittäjille lupauksen tulla keväällä 2016 uudestaan, toivotaan että saadaan vähintään yhtä suuri ja innokas ryhmä lauteille tähänkin reissuun. Mukaan otetaan silloin myös viinienmaisteluilta, ampumarataan tutustuminen ja rauhallinen maastopyörälenkki halukkaille. Kohteesta löytyy myös tenniskenttä, yksityinen hiekkaranta, jne, joten täällä viihtyisi helposti pidempäänkin.

Tracian Cliffs ja takatiin "vaikeahko" 7.väylän tiipaikka

BlackSeaRama 18.väylä

Lighthouse Golf 15.väylä

Matkanjohtaja Luukkanen ja draivi keskelle latua

Tracian Cliffs 12.väylän lähestyminen

BlackSeaRaman klubitalo

Tracian Cliffs, helpohko par3? Etutiiltä toki vain 90m.

Näkymää Lighthouse Golfin 8.griinin takaa

Muitakin kenttäbongareita käynyt kylässä

Hotelli

Mukavat huoneet

Näkymää parvekkeelta, tähän kelpaa heräillä

Aamupala auringossa (Nina, Harri, Oili ja Elis)

Moderni kuntosalikin löytyy

20m sisäuima-allas SPA:ssa

Jälkipelit sopivissa puitteissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti