tiistai 21. kesäkuuta 2016

EGCC-Linna Ryder Cup 2016

Aloitetaan kansainvälisen golfviikomme uutisointi raportilla toukokuisesta Viro-Suomi-maaottelusta. Matkasimme torstai-aamuna 19.5. Estonian Golf & CC:n vieraaksi Linna Golfin 10hlö joukkueella. Laivalla hiottiin sotasuunnitelma iltapäivän nelipallo-otteluille. Annoimme isännällemme (Hanno Kross) vapaat kädet torstain klo 14-15 lähdöillä olevien otteluparien teolle. Hanno tarttui syöttiin ja sekoitteli joukkueita sopivasti, vapaita käsiäkin käytettin, koska EGCC:n pelaajia oli ilmaantunut jopa enemmän kuin Linnalaisia.

Linna (FIN) vs EGCC (EST) maaottelu on alkanut!
(Kuvat by Anzel Oy (ja muutama Andyn kännykästä))

EGCC:n "ylivoimasta" huolimatta joukkueemme taisteli upeasti, lähes jokaisessa ottelussa pelattiin viimeisille rei'ille saakka, tilanteiden vaihdellessa reikäpelille tyypillisesti Up & Down, puolin ja toisin. Ohessa muutama otos torstain peleistä.






Torstain dinnerillä kerrattiin päivän tapahtumat, jokainen joukkue vuorollaan kertoi muutaman sanan ottelustaan. Kun pisteet ynnättiin yhteen, huomattiin Linnalaisten joukkueen johtavan kahdella pisteellä ennen perjantain singeleitä. Vielä oli 10 pistettä jaossa, joten kaikki oli auki.





Perjantain peliparien arvontatulos

Ja peliparin psyykkaaminen alkoi heti!

Perjantaiaamuna 20.5. klo 9:00 starttasi 1. ryhmä matkaan, peli-ilme oli molempien joukkueiden jäsenillä vähintäänkin yhtä keskittynyt kuin kapteeneillaan. Rennossa hengessä, veren maku suussa, vai miten se meni..

Kapteenit Hanno Kross ja Antti Luukkanen

Kuten torstaina, myös perjantaina saatiin pelata upeassa kevätkelissä hienolla EGCC:n kentällä. Jälleen kerran pelit etenivät erittäin tiukkoina, usein otteluiden käännekohdaksi muodostuu joku pidempi upotettu tai lyhyempi missattu putti, mistä toinen saa hengen päälle. Monissa otteluissa putattiinkin se vihonviimeinenkin lyhyt putti 18.griinillä. Ohessa jälleen muutama otos perjantailta.






Hanno oli jälleen käyttänyt annettuja vapauksia pelaajien asetuksen suhteen, ja perjantaina pelasikin muutama eri pelaaja, kuin mitä torstaina kentällä ja eritoten dinnerillä esiintyi. Ja kuinka ollakaan, valvojan tarkan silmän alla EGCC:n sisukas ryhmä kuroi Linnalaisten johdon kiinni, ja kahden päivän pelien jälkeen oltiin lopulta tasatilanteessa. Kapteenit olivat sopineet ennen otteluita, että tasatilanteen sattuessa lähdetään pelaamaan uusintareikiä kapteeneiden välillä, näyttämönä saisi toimia EGCC:n klubilta lähtevä 10.väylä, par 3.

Molempien joukkueiden pelaajat olivat kerääntyneet väylän varrelle ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. 1. uusintareiällä päädyttiin tasatulokseen, ja eikun takaisin tiille. 2. uusintareiällä Antti upotti pitkän putin alamäkeen, ja kuittasi kautta aikain ensimmäisestä EGCC:n ja Linna Golfin klubiottelusta voiton Suomenlahden pohjoispuolelle.

Tiukka 2pv taisto on tauonnut

Haluamme kiittää vielä tätäkin kautta EGCC:n pelaajia erittäin lämminhenkisestä klubiottelusta ja kaikista muistakin hienosti sujuneista järjestelyistä. Yhteen ääneen todettiin, ettei ottelu todellakaan jäänyt viimeiseksi, ja seuraava onkin jo suunnitteilla. Suuri kiitos toki myös Linnan joukkueelle, teidän ansiotahan koko reissun järjestyminen oli!

Pysykää siis kanavalla ja lähtekää vielä entistäkin suuremmalla innolla mukaan seuraavaan tapahtumaan. Voinen todeta kaikkien mukanaolleiden "äänellä", että se todellakin kannattaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti