tiistai 10. lokakuuta 2017

Kauden 2017 päättärit

Päättärit on pelattu ja Linnan kisakausi 2017 on paketoitu. Päätöskisa päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa hyväkuntoisella kentällä 30.9. Pelimuotona oli tuttu Teemu's Special ja mukavat 32 pelaajaa / 8 tiimiä saatiin lauteille.

Tulostaso oli totutun kova, voittoon riitti tulos -34. Voittajajoukkueessa pelasi Jorma Hägg, Mikko Pukero, Sari Honkalehto ja Olli Ahola.

Kakkossija heltisi lyönnin heikommalla tuloksella -33, joukkueessa Antti Luukkanen, Ilari Airo, Mauri Friman ja Kimmo Haapanen. Kimmo pelasi hurjat 53 bogipinnaa ja voitti henk.koht. sarjan. Kolmossija irtosi tuloksella -32, joukkueessa Heikki Roiha, Juha Harilo, Esa Honkalehto ja Anja Luomi.

Päätöskisan voittajatiimi

Päätöskisan palkitsemisien jälkeen jäsenistö halusi vielä kertaalleen muistaa hienosti Linna Golfia vuosikausia luotsannutta Petri Keskitaloa, ja toivottaa loistokasta Jatketta seuraaviin haasteisiin. Elmo onneksi lupasi säilyä "ikuisesti" Linnan jäsenenä, ja tarjota kovan vastuksen tulevina vuosina kisassa kuin kisassa ns rivijäsenen roolissa.

Kiitos Elmo!

Samalla toivotettiin seuraava johtaja, Esa Honkalehto tervetulleeksi joukkoon. Essi pääsee jatkamaan Elmon viitoittamalla tiellä, haasteita toki riittää edelleenkin tiukassa tilanteessa golfmaailmassa. Mutta haasteet on tehty voitettaviksi, meillä on kova usko että Essi pystyy nostamaan Linna Golfin jälleen uusiin korkeuksiin.

Tervetuloa Essi joukkoon!

Päälle jaettiin totuttuun tapaan kauden tärkeimpien koitosten palkinnot. Mestarit vuonna 2017:

- Lyöntipeli miehet: Aleksi Seppänen
- Lyöntipeli naiset: Anja Luomi
- Reikäpeli: Antti Kulju
- Shoot Out: Petri Keskitalo

Ohessa vielä kuvia ja tunnelmia illasta rantasaunalla. Kiitos Kjell jälleen upeista kuvista kauden 2017 varrella.

Ja eritoten suuri kiitos kaikille Linnalaisille hienosta golfkaudesta 2017!

Reikäpelifinalistit Antti (mestari) ja Harri (hopeaa)

Naisten mitalikolmikko Anja, Marita ja Maarit

Miesten hcp-sarjan mitalistit Vesa, Juha ja Mauri

Teksti: Antti Luukkanen
Kuvat: Kjell Paul, Anzel Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti