lauantai 20. syyskuuta 2014

Shoot Out 2014


Matti, Tappi, Vesa, Antti, Anja, Vesa, Kjell, Olli, Kerttu ja Essi.
Kuva Antti Luukkanen

Vuotuinen trillerikisa, Shoot Out, starttasi tänään tiheässä aamusumussa 8.30 kymppitiiltä. Näkyvyys 50 metriä, muttei se haitannut Matti Tarvaisen, Tapio Huotarin, Vesa Kainulaisen, Antti Kuljun, Anja Luomen, Vesa Valkamon, Kjell Paulin, Olli Hurskaisen, Kerttu Hiltusen, eikä Essi Hiltusen draivaamista (kuva Antti Luukkanen). Shoot Outissa joka reiältä suurimman lyöntimäärän tehnyt tippuu pois, jos tasatuloksia, järjestetään lähipelikisa. Kymmenen pelaajan aika ensimmäisellä väylällä oli 40 minuuttia. Ja Tappi putosi.

Lopullinen voittaja miltei tippui jo toisella kisaväylällä (11), kun veti kylkkärin greenin yli Piccadillyn ojaan, mutta saikin lopulta paikattua tuloksensa ilmiömäisellä putilla. Nyt Matti käteltiin kotiin. Seuraavalla väylällä yli 200 metrinen draivi ei auttanut Essiä. Par kolmosella taas Anja takkuili lähipelikisassa, mutta Kerttu tempasi avauksensa 20 senttiä reiän taakse, mikä selvisi vasta kun sumun keskeltä greenille päästiin.  Eli Kertulle varma birdie, mutta seuraavalla väylällä liiat putit pudottivat hänet jatkosta. Olli kunnostautui niittämään viidennentoista heinikkoja, joten 16 väylällä kisaa jatkoivat enää Vesat, Kjell ja Antti.

16. väylällä jokainen teki bogin ja lähtivät rivissä bunkkerikisaan. Valkamon Vesa onnistui lyömään pallon  rinteen kautta alkuperäistä paikkaa kauemmaksi, ja kun Kjell missasi seuraavan väylän puolitoista metrisen putin, niin Antti Kulju ja Vesa Kainulainen marssivat rintarinnan viimeiselle väylälle.

Antti ja Vesa vetivät elämänsä draivit, mutta kaksintaistelu kaatui Vesan liian ’raivokkaaseen’ kakkoslyöntiin.  Ja kun Antti vielä taituroi parin, niin Linnan Shoot Outin 2014 mestari oli sinetöity. Onnea Antti Kulju!  

Antti Kulju (kesk.) ja perintöprinssit Vesa Kainulainen (oik.) ja Kjell Paul (vas.) 

Teksti ja kuva: Anja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti