tiistai 5. heinäkuuta 2016

Linna Ryder Cup 2016 raportti

Linna Ryder Cup 2016 pelattiin upeissa olosuhteissa, kenttä mitä parhaimmassa kunnossa ja sunnuntaille povattu raju sadekeli lauhtui leppoisaksi poutapilveksi. 
Lauantain bestball–kisassa valkoiset vetivät ylivoimaisen johtoaseman mustista: 4/1. Hiekkarannan Jaska liiti, jo yksinään hän pelasi 70 lyöntiä bruttona, johon Topilla jäi vain viimeistelyn rooli. Tuija ja Ari jäivät par'eilla voimattomiksi! Valkoisten kapteeni Ilari kumppaninaan Merja vetivät myös voiton Alposta ja Henristä. Myös Heikki ja Antti Raimosta ja Artosta. Mustista vain Reijo ja Heinz pyristelivät vastavirtaan.
Toisen päivän reikäpeleihin valkoiset lähtivät ylivetoasemasta (4/1), mutta mustat loimahtivat tuleen! 
Tuija hyydytti Anjan suorilla lyönneillään ja tarkalla lähipelillään. Ja vaikka Maaritin peli kulki, niin Merjan raivoisat väylälyönnit estivät hänet voittamasta. Lasse selätti Samulin, Mauri Reijon, mutta Heinzin ja Ilarin välillä käytiin loppuun asti kiivas taisto, joka lopulta päättyi tasapeliin. Arto voitti Vesan ja Ilpo Topin. Viikonlopun paras pelaaja Jaakko Hiekkaranta tyrmäsi myös tänään vastustajansa ollen kiistatta koko viikonlopun pelikuningas!
Suuret kiitokset joukkueiden kapteeneille Ilarille (valkoiset 7,5) ja Reijolle (mustat 5,5)! Nähdään Shoot Outissa 13.7.!
-Anja (kuvat Kjell Paul, Anzel Oy)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti