lauantai 6. elokuuta 2016

Mestikset 2016, LA tulokset ja SU lähtölista

Tänään pelattiin huiman hienossa kelissä mestiksien 1. päivä. Tulostaso oli odotetun kova, ja monella pelaajalla on vielä hyvät saumat lyöntipelimestaruuden voittamiseen.

Miehissä parhaasta tuloksesta vastasi Niklas Katila, käyttäen kierrokseensa 73 lyöntiä. Peli oli varsin tasaista, mies kertoi saaneensa kokoon mm vaivaiset 16 griiniosumaa. Kakkosina samalla tuloksella 77 lyöntiä ovat Antti Kulju ja Matti Moisio. Tässä siis kärkiflaitti sunnuntaille (lähtöaika 10:20).

Sijoilla 4-6 kärkkyvät kärkikolmikoa lähimpänä olevat haastajat: Saku Joukas (78 lyöntiä), sekä Antti Luukkanen & Ari Koski (molemmilla tulos 82 lyöntiä). Haastajaryhmä starttaa huomiselle klo 10:10.

Naisissa moninkertainen mestari Anja Luomi on tehnyt hienoista pesäeroa kärjessä. Kakkosena golfaa Maarit Hynönen. Naisten kärki starttaa huomenna klo 10:30.

Tässä lähtölista sunnuntaille:


Tulokset lauantailta

Myös epävirallisessa pistebogey-sarjassa tilanne on tiukka. Toivotaan että huomenna päästään pelaamaan yhtä hienossa kelissä kuin tänäänkin, tsemppiä kaikille myös sunnuntaille!

Linnan kenttä on huippukunnossa kuten aina (kuvassa väylä 1)

Epävirallisen pistebogey-sarjan tilanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti