keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Reikäpelien mitaliottelut pelattu

Reikäpelien viimeinenkin vaihe on nyt taputeltu. Loppuottelussa Anne Kulju sai vastaan Vesa Lehikoisen. Molemmat pelasivat hienoa golfia, birdiellä sai reiän ja bogilla hävisi (vai miten se meni), kuten mestaruusottelussa kuuluukin.

Kisa-Vesalle osui, kuten yleensäkin tiukassa paikassa, niin sanottu pöljä päivä kohdalle. Anne taisteli sen minkä pystyi, mutta joutui taipumaan Vesan esittäessä parhaita lyöntejään kerta toisensa jälkeen. Voittopuheet ja tarinat kuullaan päätöskisan jälkeisessä kauden 2016 palkintojenjaossa rantasaunalla 25.9. Onnea molemmille jo tässä vaiheessa, hienosti pelattu!

Pronssiottelu oli ratketa heti alkuunsa, kun Karri Koivu yritti ottaa nopeata selätysvoittoa Antti Kuljua vastaa. Antti sai ottelun loppua kohden juonesta kiinni aina vain paremmin ja tuli sanan varsinaisessa merkityksessä lentäen maaliin, tasoittaen ottelun viimeisen reiän birdiellä. "Rinnalle ja ohi" on hyvä taktiikka, Antti kiilasi pronssikorokkeelle 1. uusintareiällä. Pienet aplodit myös näille herroille hyvin sujuneista reikäpeleistä kaudella 2016.

5. kierros, finaalit (pelit 4.9. mennessä):

Mestaruusottelu: Anne Kulju - Vesa Lehikoinen, Vesa 3/2
Pronssiottelu: Karri Koivu - Antti Kulju, Antti 19r

Tulokset kausi 2016:
1. Vesa Lehikoinen (Vesan toinen mestaruus)
2. Anne Kulju
3. Antti Kulju
4. Karri Koivu

Vesalla oli jälleen sihti kohdillaan (kuva: Anzel Oy)

Mestaruusottelun tuloskortti GameBookista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti