keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Päätöskisan tulokset

Sunnuntaina 25.9. päästiin starttaamaan kauden jäsenkoitokset päättävä kilpailu klo 10 yhteislähdöllä. Mukaan oli ilmoittautunut mukavat n 30 golfaria, pelimuotona oli leppoisa Teemu's Special 4hlö joukkuein. Kisassa siis laskettiin 2 parasta pistebogey-tulosta jokaiselta väylältä, ja jokaiselta piti valita minimissään 3 avausta kierroksen aikana. Avauksen jälkeen parhaalta/valitulta paikalta jokainen pelasi oman pallonsa reikään saakka.

Kisa oli jälleen erittäin kovatasoinen, ja birdie-iloittelua harrastettiin tiimissä jos toisessakin. Päivän mittaan eniten pisteitä keräsi joukkue Hägg-Koivu-Lehikoinen-Leskinen, yhteensä huimat 105 pistettä! Hyvän määrän birkkuja tehtaillut, mutta viimeiseltä väylältä täydet 0 pistettä saalistanut ryhmä Katila-Luukkanen-Katila-Airo hyytyi kakkoseksi 95 pisteellä, joukkueen Moisio-Tikkanen-Moisio-Valkamo seuraten pisteen päässä kolmantena.

Hieno oli päivä ja pelikeli jälleen, onnea voittajille ja kiitokset kaikille pelaajille!

Kisan jälkeen syötiin ja saunottiin rantasaunalla rennoissa tunnelmissa, Karri Koivu ja Antti Luukkanen summasivat kauden yhteen ja jakoivat kauden tärkeimpien koitoksien palkinnot. Ensi vuodelle on jälleen luvassa hienoja kisoja & hyviä palkintoja.

Suuri kiitos kaikille jäsenille jälleen yhdestä hienosta kaudesta!


Kauden ja päätöskisan palkintorohmut (kuva: Anzel Oy)

Päätöskisan tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti