keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Linna - EGCC Friendly Cup 2017

Jo perinteinen Suomi - Viro - "maaottelu" pelattiin toista kertaa 16.-17.7., tällä kertaa Linnalla. Rakkaat ystävämme Virosta tulivat kovalla joukolla ja tiukalla asenteella ryöväämään viime vuonna kotikentältään EGCC:ltä Linnalaisten matkaan lähteneen "pojan" uudelle laivamatkalle.

Ottelu oli aiemmin nimeltään "Ryder Cup", mutta se päätettiin nimetä uudelleen "Friendly Cup":ksi, jotta nimikin viestisi oleellisesti tapahtuman hengestä. Vaikka voitosta tottakai kaikki pelaavatkin, niin tätä paljon tärkeämpää on verkostoituminen rakkaan naapuriklubin jäsenistön kanssa. Eli hymyssä suin ja rennolla asenteella lähdettiin tänäkin vuonna pelaamaan reikäpeliotteluita.

Sunnuntaina oli vuorossa  fourball-nelinpelit, näissä viidessä ottelussa pelattiin siis 2hlö joukkuein better ball-reikäpeliä. Linnalaisilla oli kotikenttä hienoisesti paremmin hallussa ja pomputkin suosivat kotijoukkuetta, joten sunnuntain pelit päättyivät tilanteeseen 4-1 linnalle.

Sunnuntai-iltana oli vuorossa ruokailu ja illanvietto rantasaunalla, jonka aloitus venähti hieman turhankin myöhäiseksi otteluiden alun siirtymisen vuoksi. Mutta ei se mitään, mukavaa oli kuunnella edes hieman lyhyemmän aikaa tarinoita otteluiden tuoksinasta ja muustakin. Tämä varsinaista yhteistä aikaa päätettiin pidentää ensi vuonna, joten ottelut alkavat jokusen tunnin aiemmin.

Sunnuntaina julkistettiin juhlallisin menoin myös maanantain singeliotteluiden parit, joten vastustajat pääsivät aloittamaan psyykkauksen saman tien. Maanantaina pelaajat olivat lujalla taisteluilmeellä ja EGCC:n joukkio aikoi puheissaan ottaa eron kiinni ja mennä ohitse. Naapuriklubin loppukiri suli kuitenkin Linnalla alkaneeseen rankkasateeseen, jonka vuoksi ottelut päätettiin yhteisymmärryksessä lyhentää 9 reiän mittaisiksi.

Maanantain ottelut menivät pistein 7,5 - 2,5 Linnalaisille, joten ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon luvuin 11,5 - 3,5. Kiitoksia vielä kerran kaikille molempien joukkueiden pelaajille.

Joukkueet yhteiskuvassa

Joukkueiden kapteenit Hanno Kross ja Antti Luukkanen

Kaikki mukaan jälleen ensi vuonna!

Kuvat: Kjell Paul

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti