sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Suuri kiitos EST-kisan vapaaehtoistyöntekijöille!

Arvoisa Vapaaehtoistyöntekijä,

Vielä kerran suuri kiitos ponnisteluistanne European Senior Tourin kisan eteen juhannusviikolla. Säiden haltijat yrittivät haastaa meitä oikein urakalla, mutta siitäkin suoriuduttiin kunnialla. European Tourin kokeneet kisajärjestäjät ja ”pari vuotta” maailman kenttiä kiertäneet pelaajat kehuivat Linna Golfin järjestelyitä maasta taivaaseen, nämäkin kehut haluan välittää vielä osaltani teidän suuntaan. Meillä oli kerrassaan loistavan motivoitunut, ahkera ja oma-aloitteinenkin reilu 100hlö ryhmä tekemässä vapaaehtoistyötä useassa eri tehtävässä.

Otamme mieluusti vapaamuotoista palautetta vastaan, jos sellaista haluatte antaa. Tavoitteena on osata toimia seuraavalla kerran jälleen entistäkin paremmin, meillähän on seuraava kansainvälinen kilpailu tulossa heti ensi vuonna (St Andrews Trophy, amatöörien ”Ryder-Cup” Britteinsaarten ja Manner-Euroopan välillä). Tiedotamme tästä vielä erikseen lähempänä tapahtumaa, kunhan tiedämme tarvittavien vapaaehtoisten määrän ja muut koodit ko tapahtumalle. Hienoahan olisi, jos mahdollisimman moni teistä haluaisi tulla toteuttamaan tätäkin yli 100v historian omaavaa tapahtumaa.

Kaikille minimissään 2 päivää töissä olleille lupasimme antaa palkkioksi, kaiken kiitoksen ja kunnian lisäksi, Linna Golfin green feen. Teidän nimi löytyy Linna Golfin caddiemasterilla olevalta listalta, varatkaa siis tiiaika aivan normaalisti ( http://www.linnagolf.fi/fi/ajanvaraus tai office@linnagolf.fi ), ja ilmoittakaa samassa yhteydessä käyttävänne tämän HENKILÖKOHTAISEN green feen (ko green feetä ei voi myydä / siirtää käytettäväksi toiselle henkilölle, pelilippuja tms emme siis toimita erikseen). Linna Golfin pelioikeutetuilla on oikeus käyttää kyseinen GF heidän seurassaan pelaavalle vieraalle kauden 2017 aikana.

Ohessa vielä yksi hyvä otos palkintojen jaosta. Kuvassa on mukana myös kisan voittaja, Espanjan Santiago Luna ja hänen caddie (& vaimo). Voitto oli miehelle jo kolmas European Senior Tourilla. (Kuva: Kjell Paul, Anzel Oy)

Kiitos ja mukavaa golfkesää 2017! 

Näkemisiin viheriöillä, Antti (ja Anja + kaikki tiimien vetäjät)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti